best self propelled lawn mower

 
 

Archives

Elena Balan

“Talentul se traduce prin pasiunea cu care faci lucrurile – asta a fost cea mai frumoasă și utilă lecție pe care am învățat-o de la Magda. Nu e suficient să descoperi ce talente ai, mai e nevoie și să știi să le valorifici, prin efort, muncă și perseverență, desigur. Se spune că atunci când ai […]

7,Sep,2015 Marian
Read more

Marius Simion

“Despre imaginea cartilor lui Daniel Zarnescu pot spune ca este una din realizarile cele mai frumoase de pana acum. Felicitari pentru design!”

28,Apr,2015 Marian
Read more

Dr. Cristian Mihailescu

“Cu un simţ plastic excepţional şi beneficiind de o putere de muncă iesită din comun, creativework.ro ofera mai mult decât graphic design de calitate, dovedindu-se cu adevarat arta.”

28,Apr,2015 Marian
Read more

Dr. Maria Stoica

“Apreciez stilul creativework.ro pentru eleganţă. Imaginea creată pentru promovarea unui produs, de orice natură ar fi acesta, te atrage prin claritate şi prin calitate, prin atenţia acordată detaliului semnificativ. Afişul, invitaţia, cartea de vizită, broşura au acea capacitate de a stârni, de la primul contact vizual, curiozitatea, apoi dorinţa de a afla mai mult, şi […]

28,Apr,2015 Marian
Read more

Daniel Zarnescu

“CreativeWork? O echipa de artisti – cu o amprenta unica, dupa zeci de parteneriate esuate cu designeri de toate felurile. Asta a fost si diferenta, inca de la prima colaborare: am platit design si m-am ales cu arta.”

28,Apr,2015 Marian
Read more