best self propelled lawn mower

 
 

DESPRE NOI

CreativeWork.ro este o agentie de publicitate cu focus pe creatie.

ECHIPA

Mohamad Zatari

Music Composer, Oud Player, Music Adviser

Magda Zatari

Photographer, Art Director, Graphic designer, Impresario, Life coach

0767072772

Ana Maria Vilcea

Accountant Expert, Tax Consultant

Housam Halawa

Sales Manager, Art Production

Marian Marinescu

Web Designer

TESTIMONIALE

 • “Talentul se traduce prin pasiunea cu care faci lucrurile – asta a fost cea mai frumoasă și utilă lecție pe care am învățat-o de la Magda. Nu e suficient să descoperi ce talente ai, mai e nevoie și să știi să le valorifici, prin efort, muncă și perseverență, desigur.

  Se spune că atunci când ai un vis și îți dorești, cu adevărat, să-l realizezi, atragi în viața ta cei mai potriviți oameni și situații pentru acest lucru. Ei bine, Magda Zatari este unul dintre acei oameni, pentru că a apărut la momentul potrivit pentru realizarea visului meu. Implicarea de care a dat dovadă la crearea coperții cărții „Arta de a fi TU” și a logo-ului site-ului www.artadeafitu.ro promptitudinea și pasiunea ei nu mă fac decât să spun: Jos pălăria pentru acest OM!

  De multe ori mi se pare că, cuvântul „Mulțumesc” pare că are o semnificație prea mică pentru a exprima recunoștința pe care o purtăm anumitor oameni.”

  ---- Eugenia Bălan www.artadeafitu.ro
 • “Despre imaginea cartilor lui Daniel Zarnescu pot spune ca este una din realizarile cele mai frumoase de pana acum.

  Felicitari pentru design!”

  ---- Marius Simion - NLP Mania
 • “Cu un simţ plastic excepţional şi beneficiind de o putere de muncă iesită din comun, creativework.ro ofera mai mult decât graphic design de calitate, dovedindu-se cu adevarat arta.”

  ---- Dr. Cristian Mihailescu - Regizor de Opera, Cultural Manager
 • “Apreciez stilul creativework.ro pentru eleganţă. Imaginea creată pentru promovarea unui produs, de orice natură ar fi acesta, te atrage prin claritate şi prin calitate, prin atenţia acordată detaliului semnificativ. Afişul, invitaţia, cartea de vizită, broşura au acea capacitate de a stârni, de la primul contact vizual, curiozitatea, apoi dorinţa de a afla mai mult, şi în cele din urmă crează nevoia de a cunoaşte.”

   

  ---- Dr. Maria Stoica - cercetator, muzeograf, expert domeniul "Bunuri cu semnificatie artistica", specializarea „Pictură românească sec. XX”
 • “CreativeWork? O echipa de artisti – cu o amprenta unica, dupa zeci de parteneriate esuate cu designeri de toate felurile. Asta a fost si diferenta, inca de la prima colaborare: am platit design si m-am ales cu arta.”

  ---- Daniel Zarnescu - Construim imperii